Skip to content

ВЛАДИНИ ТРЕЙДИНГ ЕООД'

Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size default color black color cyan color green color red color
Ние сме
Владини Трейдинг ЕООД Печат Е-мейл
31 юли 2018

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ:

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

Магазинът ни на ул. "Мальовица" № 1 е окончателно затворен.

ВСИЧКИ НАЛИЧНИ АРТИКУЛИ ОТ ЧЕШКИ КРИСТАЛ, СТЪКЛО, ПОРЦЕЛАН И БИЖУТА ще се предлагат онлайн на страницата на "Владини Трейдинг" ЕООД, която в момента е в процес на обновяване! Чешки порцелан, стъкло, кристал, бижута

Офис: София, ул. "Чепинско шосе" 15; тел./факс: 02 / 986 34 55, 981 30 23, 9812368; e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите , Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Магазин: ЗАТВОРЕН

  


  

ВЛАДИНИ ТРЕЙДИНГ ЕООД - директен вносител на чешки кристал, порцелан, стъкло с известната марка „Бохемия”, както и оргинални бижута от Яблонекс.
Повече от двадесет години поддържаме контакт с най-добрите производители в Република Чехия. Държим на високо качество, голям асортимент от стоки с модерен дизайн, професионални консултации и обслужване. Всичко това ни е наложило успешно на пазара, а създадените трайни контакти ни дават възможност:

 • успешно да изпълняваме специални поръчки
 • при големи количества да предлагаме търговска отстъпка
 • конкурентно ниски цени


Ние Ви предлагаме:

ПОРЦЕЛАН

 

 • Сервизи за хранене в различни декори и форми, съдържащи 25 части за шест души.
  Допълнително могат да се закупят чинии за 6 и повече души. 
 • Сервизи за чай и кафе от 15 части за 6 души, както и отделно само чаши. Предлагаме изключително красивия розов порцелан, чаши в ретро стил с много злато и допълнително към тях тортени сервизи, чинии за сладки на три етажа и др.

КРИСТАЛ

 

 • Пълна гама чаши за алкохолни и безалкохолни напитки по 6 и повече броя – гладки и ръчно гравирани. 
 • Комлекти чаши за уиски  с гарафа.
 • Гарафи за алкохол, декантери за вино, кани, много видове свещници, пепелници, вази, купи - големи и малки, различни фигурки от лят кристал, красиви цветя и други.

БИЖУТА

 

Няколко пъти в годината се внасят нови колекции, произведени както в Яблонекс, така и от частни производители. Предлагаме изключително красиви, ръчно изработени колиета от кристали, стъкло и мъниста в различни цветове и дължини в комплект с обеци, както и само обеци и гривни. Много голямо разнообразие на брошки с изкуствен гранат и планински кристал. Различни варианти на перлени гердани -  малки, единични, двойни, тройни с и без обеци. Едри перли - къси и дълги, както и различни големини и нюанси на единични, двойни и тройни.

ПОДАРЪЦИ

podaraci.png

 

 

 

Магазин за кристал и порцелан предлага една нова услуга – предлагаме да ви помогнем в забързаните делници като изпратим от ваше име подарък на ваши близки, колеги, приятели или бизнес партньори по всякакъв повод. Можете по ваш избор да изпратите порцеланови, кристални комплекти или бижута поднесени в подходяща, стилна и красива опаковка.

Заявки се приемат от предния ден, от понеделник до петък, от 10 ч. до 16 ч. на тел. 02/9812368.

Куриерската услуга не е включена в цената и тя е за сметка на получателя.

Може да заплатите пратката с наложен платеж.

Плащането може да направите също и по банков път поне 24 часа предварително на:

Владини Трейдинг ЕООД Банка: Уникредит Булбанк АД BIC: UNCRBGSF IBAN: BG83UNCR76301075895004

 

Последна промяна ( 08 август 2018 )
 

Приятели

Viand

Галерия